Nieuwsgierig

wat me nieuwsgierig maakt

Echt Contact

Tegenover elkaar zitten en kijken. Tegenover elkaar zitten en praten. Ik vind wat, jij vindt wat. Ik vind het meer. Jij vindt wat anders. Praten praten, vinden, vinden. Waar, meer waar.

In de bubbel

In de bubbel. Verdwenen in de bubbel. Weet je nog? Je was in de bel. Springen, dansen, rennen, lachen Achter de bel aan Spring, dans, ren, lach. De wereld weerspiegelt. Kleuren trillen Een moment voordat het knapt. En je was de bel

Geef het vuur door

Bij het kampvuur. In gesprek. Jij inspireert mij. In mijn hoofd begint het te borrelen. Mijn hart begint te bruisen. Mijn lichaam wil aan het werk. We praten door. Ik teken iets, jij leest iets voor. We zitten aan tafel. We praten. We wisselen uit wat we doen en langzaam begint het te sissen. Ik lees een boek, de woorden raken me en ik kan meer en meer door de woorden bij een nieuwe gedachte komen.

Wild van binnen

Wat ik nooit kwijt wil is mijn vuur. En de zon. Mijn wilde kind rent over het weiland. En de zon. Met een boek. Jezelf kwijtraken tussen de paardebloemen. En de zon. De kriebelende zon, de kriebelende woorden, de kriebelende gedachtes, het kriebelende gras. Ik wil altijd vrij zijn. Kriebelend en vrij. Laat mijn gedachtes wild en vrij zijn. Kriebelende gedachtes die van mij zijn.